Društvo za trajnost virov 'SI.ENERGIJA'
Renkovci 8, 9244 Turnišče
T: (02) 538 16 63
E: si.energija@gmail.com

Aktualno

Otvoritvena konferenca "Vzpostavitev novega turističnega produkta"

Društvo SI.Energija organizira Otvoritveno konferenco na temo "Vzpostavitev novega turističnega produkta" v okviru projeka Houses, ki je ...

Javni natečaj za podeželske hiše in hotele

Društvo za trajnost virov Si.Energija pod okriljem čezmejnega projekta Slovenija – Madžarska izvaja projekt HOUSES, kjer želimo vzpostaviti nov ...

Aktualno

<< < 1 2 3 4 > >>
 

Solar energy in north east Slovenia

Osnutek projektne prijave za Norveški sklad....poziv za potencialne partnerje...

Solarna energija predstavlja najčistejši alternativni vir energije, ki ga postavljajo na prioritetno mesto vsi strateški dokumenti na nacionalnem in mednarodnem nivoju. Sonce nam namreč za "energijo ne izstavlja računa" in je tako vhodni energent brezplačen. Sicer je vedno govora o neizkoriščljivosti in neomejeni uporabi sončne energije, vendar je tudi tukaj potrebno postaviti določene okvirje in opozoriti na omejitve, ki so na strani narave. Vzporedno s tem je potrebno opraviti inventarizacijo razpoložljivih potencialov - območjih, ki so za postavitev solarnih sistemov najugodnejši.

Solar energy represents the clearest alternative energy source, which is the priority of all strategic documents as on national so on international level. The sun «does not make out an account» and that is why such energy product is free. We are always speaking that the sun is an inexhaustible source of renewable energy and we may use it limitlessly in a definite scope of the natural circumstances.
 
 

Končno spletna stran

Končno smo uspeli, s pomočjo LRF za Pomurje, tudi ta cilj. Objavili smo novo spletno stran naše organizacije. Vabimo vas, da si jo podrobno ogledate in jo obiskujete tudi v prihodnje.
 
<< < 1 2 3 4 > >>
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se